'Adayımız Kılıçdaroğlu' diyen Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu istifanın eşiğinde!

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılış töreninde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun partililere seslenirken "Size Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kılıçdaroğlu'nun selamını getirdim." sözlerini söylemesi üzerine istifanın eşiğine geldiği öğrenildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun açılış töreninde muhalefetin cumhurbaşkanı adayı konusu da gündemdeyken yaptığı  Kemal Kılıçdaroğlu selamlaması siyaset gündemine bomba gibi düştü. 

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU'NUN SELAMINI GETİRDİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla bilinen Kuşoğlu, partililere seslenirken “Size Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim” dedi.

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılış töreninde CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Kılıçdaroğlu için cumhurbaşkanı adaylığı sinyalleri verdi. 

Fakat Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu’nun bu selamlaması, ‘Millet İttifakı’nın ya da CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?’ sorusunu da doğal olarak yeniden gündeme getirdi.

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜŞ

Barış Yarkadaş'ın bugünkü köşe yazısına göre Kuşoğlu'nun bu selamlaması CHP Genel Bşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu rahatsız etti ve Kuşoğlu'na hoşnut olmadığını iletti. Hatta; Kuşoğlu’nun yaşanan bu süreçten ötürü Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmeyi düşündüğü de CHP kulislerine yansıdı.

'Adayımız Kılıçdaroğlu' diyen Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu istifanın eşiğinde! ile ilgili etiketler CHP Kılıçdaroğlu kuşoğlu genel başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.