Aday Başak Demirtaş mı? 
'Bugün de sazı böyle çalıyorlar! Cumhurbaşkanı adayı yapabilirler!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsmail Küçükkaya’nın Fox TV'de güzellemeler yaptığı Başak Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları, Türkiye'deki göçmen mafyası görüntüleri ve Anayasa'da ilk dört madde tartışması konuşuldu.

"O YAYINLA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KATLETTİĞİ BÜTÜN ŞEHİTLERE İHANET EDİLMİŞTİR. 3-5 SENE SONRA TERÖRİSTLERİN ŞEHİRLERİMİZİ İŞGAL ETMESİ İÇİN ALTYAPI OLUŞTURMUŞTUR"

Ceyhun Bozkurt, "6 Ekim 2014'te bir terör dalgası var. Bu terör dalgasının perde arkası çok belliydi. O dönem inanılmaz derecede PYD/PKK'nın propagandası yapılıyordu. Bu propaganda eşliğinde terör örgütü adım adım Suriye'nin en doğusundan en batısına kadar ilerliyordu. Terör örgütü elebaşının teröristlerin ilerlemesi konusundaki talimatları HDP üzerinden verilmişti. Bu kişilerden biri de Selahattin Demirtaş idi. Bunlar yaptıklarının hiçbirinden pişman değil. Bu yayınla terör örgütünün katlettiği bütün şehitlere ihanet edilmiştir ve terör örgütüne cesaret verilmiştir. 3-5 sene sonra teröristlerin şehirlerimizi işgal etmesi için altyapı oluşturulmuştur. Katledilen vatandaşları, kundaktaki bebekleri nasıl unuttunuz? Bu nasıl bir iktidar hırsıdır? Bunlar algı operasyonu yapıyorlar. Bilinçsiz yapmıyorlar, istihbarat işi yapıyorlar. Kumpas döneminde birileri nasıl bilinçlere oynuyorsa, şimdi de bunlar yapıyor. Terör örgütüne nefes olmaya çalışıyorlar. Bu adamlarla yan yana gelmeyeceğiz. 1993'te Neşe öğretmeni nasıl öldürdüklerini neden sormuyorsunuz? Savunduğunuz yapı öğretmenleri şehit etti. Siz terör örgütüne zemin hazırlayansınız. Yunan, Kürdistan Teali Cemiyeti Mustafa Kemal'den intikamını bunlar aracılığı ile alıyor. Bunlar yüz sene önce denize döktüğümüz emperyalistlerin uzantılarıdır. Başak Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı olabilir, Selahattin Demirtaş'ın adaylığı zor. Başak Demirtaş üzerinden taktik denenebilir." sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Aday Başak Demirtaş mı? 
'Bugün de sazı böyle çalıyorlar! Cumhurbaşkanı adayı yapabilirler!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Başak Demirtaş Cumhurbaşkanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.