Aday açıklaması öncesi sürpriz ziyaret!

Kılıçdaroğlu'nun cuma günü kesinleşecek olan CHP'nin cumhurbaşkanı adayları konusunda da Baykal'ın görüşünü aldığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün sürpriz bir şekilde önceki genel başkan Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü Gülhane Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Başbaşa gerçekleşen yarım saatlik ziyarette Kılıçdaroğlu, siyasetteki son gelişmeleri anlattı. CHP lideri, Cumhurbaşkanı adayı konusunda da Baykal’ın görüşünü aldı. Deniz Baykal’a birkaç isim açıklayan Kılıçdaroğlu nihai kararını da cuma günü açıklayacakları söyledi.

Aday açıklaması öncesi sürpriz ziyaret!

İKİNCİ ZİYARET
Kemal Kılıçdaroğlu, 10 gün önce de Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret etmişti. Önceki gün Sözcü’ye yaptığı açıklamada Baykal’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, Türkiye’deki gelişmeleri yakından izlediğini belirten Kılıçdaroğlu, Baykal’ın milletvekililiği adaylığı konusunu konuşmadıklarını söylemiş ancak “Genel başkanımız ne isterse o yapılır” demişti.

Bugünkü görüşmede milletvekili adayları konusunda da Baykal’la fikir alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu, başbaşa yarım saatlik görüşmeden saat 14:45’de ayrıldı.

Aday açıklaması öncesi sürpriz ziyaret! ile ilgili etiketler Kılıçdaroğlu baykal ziyaret aday
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.