Giresunspor'dan Süper Lig yolunda 12'de 12

Giresunspor galibiyet serisini Adanaspor deplasmanında 12 maça çıkardı... Yeşil-Beyazlılar, zorlu deplasmanda 4-0 kazanarak Süper Lig yolunda bir adım daha attı. Ev sahibi ekipte Sloven kaleci Gavrancic korkuttu...

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Adanaspor'a konuk olan lider Giresunspor, bu engeli de aşmayı bildi ve galibiyet serisini 12 maça çıkardı: 0-4. Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri ilk yarıda Hüsamettin Tut ve Polonyalı orta saha Michal Nalepa, ikinci yarıda da İbrahima Balde ce savunma oyuncusu Sergen Piçinciol kaydetti.

Hakan Keleş'in takımı bu galibiyetle puanını 53'e yükseltti. Adanaspor ise 26 puanda kaldı. Hakan Keleş, hafta içi yaptığı açıklamada, "Adanaspor engelini de aşarsak Süper Lig hedefimize %80 ulaşırız" demişti. Yeşil-Beyazlılar hafta sonu Altay'ı ağırlayacak.

KALECİ GORAN KARACİC MAÇTA FENALAŞTI

Maçın 23. dakikasında ev sahibi takımın kalecisi Goran Karacic fenalaşarak kendisini yere bıraktı. Oyunu durduran hakemin sahaya davet ettiği sağlık ekipleri ambulansla kale önüne gelerek 24 yaşındaki file bekçisine ilk müdahaleyi yaptı. Yaklaşık 5 dakika süren müdahalenin ardından Karacic, ambulansla özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Genç eldivenin tansiyonunun düştüğü öğrenildi.

Giresunspor'dan Süper Lig yolunda 12'de 12

Giresunspor'dan Süper Lig yolunda 12'de 12 ile ilgili etiketler Adanaspor giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.