Adanaspor Beşiktaş maçı canlı radyo yayını dinle

Beşiktaş ligde Adanaspor'un konuğu oluyor. Maçı sitemizden canlı radyo yayını ile izleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş Adanaspor'un konuğu oluyor. Zorlu maçın radyo yayınını sitemizden canlı dinleyebilirsiniz. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak.

Beşiktaş, zirve yarışında 24 puanla lider Medipol Başakşehir'in 2 puan gerisinde yoluna devam ederken, ligin bu sezonki yeni ekiplerinden Adanaspor 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle sıralamanın en sonunda yer alıyor.

KADROLAR

Adanaspor: Karacic, Digao, Vieira, Ramos, Diniz, Koman, Tevfik, Bekir, Roni, Renan, Magaye

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Marcelo, Atınç, Beck, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Cenk, Aboubakar

MARCELO VE QUARESMA CEZA SINIRINDA

Geride kalan 10 haftada 3 sarı kart gören Marcelo ve Quaresma, Adanaspor karşısına ceza sınırında çıkacak. Siyah-beyazlı takımın önemli isimleri arasında yer alan iki futbolcu yarın oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde 12. haftada oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Adanaspor Beşiktaş maçı canlı radyo yayını dinle

TOSİC'İN CEZASI BİTTİ

Ligin 9. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Tosic, Trabzonspor karşısında cezasını tamamladı. Sırp oyuncu teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Adanaspor karşısında forma giyebilecek.

AZ Alkmaar ile oynanan hazırlık maçında yaşadığı sakatlık sonrası oyundan çıkan ve bireysel çalışmalarına devam eden Necip Uysal'ın durumu maç saatinde belli olacak. Sakatlıkları devam eden Caner Erkin, Talisca ve Aras Özbiliz ise Adanaspor karşısında forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ İLE ADANASPOR 12 YIL SONRA KARŞILAŞACAK

Beşiktaş ile Adanaspor, Süper Lig'de yarın 12 yıl sonra birbirlerine rakip olacak.

İki takım lig tarihinde en son, Adanaspor'un küme düştüğü 2003-2004 sezonunda karşılaştı.

Taraflar arasında 1971-1972 sezonunda başlayan, geride kalan 42 lig maçından 20'sini Beşiktaş, 8'ini Adanaspor kazandı, 14 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Siyah-beyazlıların 49 golüne, turuncu-beyazlılar 28 golle yanıt verdi.

Ligdeki son maçlarda 2003-2004 sezonunda Beşiktaş, İstanbul'da 2-1, Adanaspor da Adana'da 1-0 galip geldi.

Dünyada bir ilki başaralım.#SessizTezahürat#SilentCheer#Beşiktaş #EfendiBeşiktaş#UCL#respect#championsleague@VodafoneArena pic.twitter.com/Fhnr60lKzJ

— Beşiktaş JK (@Besiktas) 19 Kasım 2016

ADANA'DA MAÇLAR

Beşiktaş ile Adanaspor, Adana'da 22. kez karşılaşacak.

Taraflar arasında Adana'da geride kalan 21 maçta konuk Beşiktaş 7, ev sahibi Adanaspor 6 galibiyet aldı, 8 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Adana'da her iki ekip de 17'şer gol attı.

Adanaspor Beşiktaş maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Adanaspor Beşiktaş Canlı radyo yayını dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.