Adana'daki kripto para cinnetinde yeni gelişme: Hayatını kaybetti

Adana'da kripto para borsasında 400 bin lira kaybettikten sonra cinnet getiren eşini öldüren Yunıs Emre Uyaner intihar etmişti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldıran Uyaner hayatını kaybetti. Korkunç olay öncesi güvenlik kamerasına görüntüleri yansıyan Uyaner'in "Allah'ım, bunu yapan bin bulsun. Allah'ım bana yardım et" dediği görülmüştü.

Dolmuş şoförlüğü yapan Yunus Emre Uyaner ile 2 ay önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren eşi Melike Yağmur Uyaner (28) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yunus Emre Uyaner, evdeki tabancayı alıp, eşine ateş etti.

Adana'daki kripto para cinnetinde yeni gelişme: Hayatını kaybetti

Başından yaralanan Melike Yağmur Uyaner, kanlar içinde yere yığıldı. Uyaner, ardından aynı silahla kendi başına ateş etti. Eve gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çift, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan çiftten Melike Yağmur Uyaner, bir gün sonra hayatını kaybetti.

Adana'daki kripto para cinnetinde yeni gelişme: Hayatını kaybetti - Resim : 2

KAYBETTİĞİ PARA NEDENİYLE BUNALIMA GİRMİŞ

Yaklaşık 2 ay önce girdiği kripto para borsasında 400 bin TL kaybettiği, bu nedenle bunalıma girdiği belirtilen Yunus Emre Uyaner’ın olaydan yarım saat önce evine geldiği minibüsün güvenlik kamerası görüntüsünde besmele çekerek, "Allah'ım, bunu yapan bin bulsun. Allah'ım bana yardım et" dediği görüldü.

Hastanede tedavisi süren Yunus Emre Uyaner de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Uyaner'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Adana'daki kripto para cinnetinde yeni gelişme: Hayatını kaybetti - Resim : 3

Adana'daki kripto para cinnetinde yeni gelişme: Hayatını kaybetti ile ilgili etiketler cinnet Hastane İntihar Yunus Emre Uyaner
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.