Adana'da yürek burkan olay: Vefat eden yaşlı adamın yanından bir an olsun ayrılmadı...

Adana'da 66 yaşındaki Hasan Bulut, pazar alışverişi dönüşü kalp krizi geçirdi. Evine gitmek üzere yolda rahatsızlanan Bulut bir anda yere yığılıp hayatını kaybetti. Bulut'un cansız bedeninin yanında hiç ayrılmadan bekleyen kedi ise görenleri kahretti. İşte o duygusal anlar...

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde yürekleri burkan bir olay yaşandı. 

PAZAR ALIŞVERİŞİ DÖNÜŞÜ FENALAŞIP YERE OTURDU

İddiaya göre, 66 yaşındaki Hasan Bulut pazara alışverişe gitti. Bulut alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada Bulut markete de uğradı. Burada da alışveriş yapan Bulut marketten çıktığı sırada fenalaşıp yere oturdu.

Adana'da yürek burkan olay: Vefat eden yaşlı adamın yanından bir an olsun ayrılmadı...

 

KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT ETMİŞ

Bir süre sonra da oturduğu yerden düştü. Çevredeki vatandaşlar hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Bulut’un ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini saptadı.

Adana'da yürek burkan olay: Vefat eden yaşlı adamın yanından bir an olsun ayrılmadı... - Resim : 3

KEDİ CANSIZ BEDENİN BAŞINDAN HİÇ AYRILMADI

Bulut hayatını kaybettikten sonra bir kedinin ise başından hiç ayrılmaması dikkat çekti. Bu arada Bulut’un eşi ve çocukları da durumu öğrenip olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Bulut’un cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Adana'da yürek burkan olay: Vefat eden yaşlı adamın yanından bir an olsun ayrılmadı... - Resim : 4

Adana'da yürek burkan olay: Vefat eden yaşlı adamın yanından bir an olsun ayrılmadı... ile ilgili etiketler kedi Adana Pazar alışveriş adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.