Adana'da silahlı kavga!

Adana'da, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada silahını çeken biri, 3 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi ise yaraladı.

Olay, saat 10.30 sıralarında, Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, önünden geçtiği kahvedeki 3 kişi ile yoldan motosikletle geçen kişiye, henüz bilinmeyen nedenle tabancayla ateş açtı.

Kurşunların hedefi olan kahvedeki Necmettin Şahinoğlu ve Hayati Özkaya ile motosiklet sürücüsü Okan Develi, yaşamını yitirdi.

Adana'da silahlı kavga!

Yaralı 1 kişi ise ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olay sonrası kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

BABASINA SON BİR KEZ BAKIP GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR.

Bu arada mobilet üzerinde hayatını kaybeden Özkaya'nın eşi Mehpare Özkaya ve 7 yaşındaki kızı Halide Özkaya'da cinayete öğrenir öğrenmez olay yerine geldi. Eşi Özkaya olay yerine girmek istedi ancak polis izin vermedi.

Genç kadın yanındaki kızı ile gözyaşlarına boğuldu. Kız çocuğu babasına son bir kez bakıp gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen cinayet ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Zanlının cinnet geçiren bir astsubay olduğu öne sürüldü.

Adana'da silahlı kavga! - Resim : 2

ÖLEN ADAMIN EŞİ VE KIZININ FERYATLARI YÜREK BURKTU

Motosikleti ile giderken saldırıya uğrayan şahsın eşi ve kızı da olay yerine geldi. Ölen adamın eşi ağlayarak 'Kim yaptı, niye?' diye sordu. ''Ayşe'nin babası'' yanıtını alınca da ''Biz ona ne yaptık'' diye isyan etti.

Saldırıya şahit olan büyük kızı ise ''Bana da sıkıyordu. Ben eğildim'' diyerek nasıl kurtulduğunu anlattı.

 

Adana'da silahlı kavga! ile ilgili etiketler Adana polis silah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.