Adana'da şaşkına çeviren görüntü: Motosikleti ayaklarıyla kullandı

Adana’da bir kişinin hareket halindeki motosikleti ayaklarıyla kullanması görenleri hayrete düşürdü. Tehlikeli yolculuk anı etraftaki diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Adana'nın Seyhan ilçesi D-400 karayolunda motosiklet süren bir kişinin direksiyonu ayakları ile kullanması görenleri hayrete düşürdü.

Adana'da şaşkına çeviren görüntü: Motosikleti ayaklarıyla kullandı

MOTOSİKLETLE TEHLİKELİ YOLCULUK

Sürücü, etraftaki diğer sürücülerin şaşkın bakışlarına aldırmadı. Tehlikeli yolculuğuna devam eden sürücü hızlı bir şekilde motosikleti ayaklarıyla kullanmaya devam etti. Bu anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından anbean görüntülendi.

Adana'da şaşkına çeviren görüntü: Motosikleti ayaklarıyla kullandı - Resim : 2

 

Adana'da şaşkına çeviren görüntü: Motosikleti ayaklarıyla kullandı ile ilgili etiketler Adana Motosiklet tehlikeli yolculuk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.