Adana’da intihar etmek isteyen anneyi, iki küçük çocuğu durdurmaya çalıştı

Adana intahar etmek için balkona çıkan 2 çocuk annesi kadını çocukları durdurmaya çalıştı. "Yeter artık" diyerek balkonun korkuluklarından sarkan kadını 2 evladı bacaklarından tutarak, intihar etmemesi için yalvardı. İşte yaşananlar…

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinde yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. Çocuklarının gözü önünde balkon korkuluklarından sarkarak intihar etmek isteyen 2 çocuk annesini, çocukları bacaklarından tutarak durdurmaya çalıştı.

AĞLAYARAK ANNELERİNE YALVARDILAR

Ağladığı görülen kadına 4 ila 12 yaşlarında oldukları öne sürülen iki çocuğu müdahale etti. İki evlat, ayağından yapıştıkları annelerinin kendisini aşağıya atmaması için yalvarmaya başladı.

Çocuklarının gözyaşıyla yakarışına aldırmayan kadın korkuluklardan sarkmaya devam etti. Bağırışları duyan çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi.

İNTİHARI SON ANDA ÖNLENDİ

Bir süre sonra içeriden genç kadının annesi olduğu düşünülen bir kadın çıkıp intiharı engelledi. Genç kadını sarılarak korkuluklardan çekip aldı. İntihar etmek isteyen kadın o sırada bu kez 'anne yeter' diye ağlamaya başladı.

Adana’da intihar etmek isteyen anneyi, iki küçük çocuğu durdurmaya çalıştı ile ilgili etiketler Adana Sarıçam İntihar Anne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.