Adana'da dehşete düşüren görüntü! Talihsiz adam, yanmaktan son anda kurtuldu!

Adana’da müstakil evde elektrikli sobadan çıkan yangında mahsur kalan H.R’yi komşuları pencerenin demirini keserek kurtardı. Kurtarılan H.R’nin vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşurken aynı zamanda dumandan etkilendiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan H.R’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yangın, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde bir müstakil evde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan H.R uyuduğu sırada elektrikli sobadan kaynaklı olarak evinde yangın çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Adana'da dehşete düşüren görüntü! Talihsiz adam, yanmaktan son anda kurtuldu!

Ekipler gelene kadar, H.R’in komşusu olan demir işi yapan bir kişi, demir makasıyla evin penceresini kesti. Ardından evin içerisinde mahsur kalan H.R’yi kurtardı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yanıklar oluşurken aynı zamanda dumandan etkilenen H.R, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. H.R’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İtfaiye yangını kısa sürede söndürdü. Çıkan yangın neticesinde evde maddi hasar meydana geldi.

Adana'da dehşete düşüren görüntü! Talihsiz adam, yanmaktan son anda kurtuldu! ile ilgili etiketler Adana Yangın Seyhan ev yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.