Adana'da ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var...

Adana'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı Bylock’u kullandığı tespit edilen aralarında öğretmen ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu 20 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, şüphelilerden 12’si yakalandı. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bu sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Kent genelindeki 20 farklı operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 20 şüpheliden 12’si yakalandı. Aralarında öğretmen ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şüphelilerin örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilirken, firari 8 kişiyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Adana'da ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var... ile ilgili etiketler FETÖ ByLock Adana Öğrenci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.