Adana'da bir mahalle fena karıştı! İntihar etmek isterken dayak yedi...

Adana’da komşularıyla sorun yaşayan bir kişi evinin damına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Pompalı tüfekle havaya ve yoldan geçen bir otomobile ateş eden şahıs, polisin yoğun uğraşları sonucunda damdan indi. Şahsın polis tarafından gözaltına alınıp indirildiği sırada komşuları tarafından darp edildiği anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Adana'da Cumhurbaşkanına hakaret, uyuşturucu ticareti ve adama yaralama suçlarından suç kaydı bulunan Oğuz Eroğlu, cinnet geçirmesi sonucu pompalı tüfekle intihar girişiminde bulundu.

Adana'da bir mahalle fena karıştı! İntihar etmek isterken dayak yedi...

4 saat boyunca polise direnen ve özel harekat ekiplerinin operasyonunla etkisiz hale getirilen Oğuz Eroğlu, polis merkezine götürüldüğü sırada vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Özel harekat ekiplerinin havaya uyarı ateş açması sonucu Eroğlu, polis aracına bindirilip karakola götürüldü.

Seyhan İlçesi Onur Mahallesi 45043 Sokakta oturan Oğuz Eroğlu, saat 08.00'de pompalı tüfeği alıp evinin damına çıktı. Küfürler edip pompalı tüfekle havaya ateş edip kendini öldüreceğini söylemesi üzerine vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine asayiş ve özel harekat ekipleri sevk edildi. Uzun namlulu silahlarla önlem alan ekipler, sokakları da zırhlı araçlarla kapattı.

Adana'da bir mahalle fena karıştı! İntihar etmek isterken dayak yedi... - Resim : 3

4 SAATİN ARDINDAN DAMDAN İNDİ

Yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmalarına rağmen direnmeye devam Oğuz Eroğlu, bir süre sonra damdan inerek eve girdi. Bunun üzerine eve operasyon düzenleyen özel harekat polisleri, kapıyı koçbaşıyla kırarak şüpheliyi etkisiz hale getirdi.

Gözaltına alınan Eroğlu evden çıkarılıp polis aracına götürüldüğü sırada vatandaşların saldırısına uğradı. Özel harekat polisi, havaya uyarıcı ateş açarak grubu dağıttı. Oğuz Eroğlu daha sonra polis merkezine götürüldü.

 

Adana'da bir mahalle fena karıştı! İntihar etmek isterken dayak yedi... ile ilgili etiketler Adana İntihar Darp Kavga Komşu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.