Adana'da 2 çocuğunu hastane bırakıp kaçan anne 'unuttum' dedi

Adana’da hastanede kürtaj yaptıran kadın, 3 ve 14 yaşındaki iki çocuğunu hastanede bırakıp kaçtı.

Yüreğir Devlet Hastanesinde meydana gelen olayda Rim El Ali, 3 yaşındaki oğlu Yusuf El Ali ve 14 yaşındaki Ayşe El Ali isimli çocuklarını yanına alarak hastaneye kürtaj olmaya geldi.

KÜRTAJ OLDU, ÇOCUKLARINI BIRAKIP KAÇTI

Rim El Ali kürtaj olurken, çocuklar da annelerini doğum servisinde beklemeye başladı. Anne, kürtaj olduktan sonra tuvalete gitme bahanesiyle hasta odasından çıkıp bir daha geri dönmedi. Hasta bakıcılar, odada sadece çocuklar olduğunu görünce annelerini sorup doğum servisinde bir süre kadını aradı. Ancak anne bir türlü bulunamayınca Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildi.

Adana'da 2 çocuğunu hastane bırakıp kaçan anne 'unuttum' dedi

ANNE 'UNUTTUM' DEDİ

Olay yerine gelen ekipler, iki çocuğu alıp anneyi aramaya başladı. Çocuklardan Ayşe El Ali, kendisini bırakan annelerine kızgınlığını basın mensuplarına saldırarak çıkardı. Polis, bir süre sonra anneyi buldu. Anne, ifadesinde çocukları bırakıp kaçmadığını, kürtajdan sonra hastanede unuttuğunu öne sürdü. Polis çocukları anneye teslim etti.

Adana'da 2 çocuğunu hastane bırakıp kaçan anne 'unuttum' dedi - Resim : 2

 

Adana'da 2 çocuğunu hastane bırakıp kaçan anne 'unuttum' dedi ile ilgili etiketler Adana Anne Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.