Adana merkezli 5 ilde terör operasyonu! CHP'li ve HDP'li yöneticiler de gözaltında

Adana'da merkezli 5 ilde, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında CHP’li Seyhan Belediyesinin başkan yardımcısı Funda Buyruk ile bazı HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 37 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Adana'da merkezli 5 ilde, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında CHP'li Seyhan Belediyesinin başkan yardımcısı Funda Buyruk ile bazı HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 37 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Haziran'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlediği operasyonda, HDP kontenjanından CHP meclis üyesi seçilen ve Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Funda Buyruk, HDP Adana İl Başkanı Mehmet Karakış ile 37 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

 

Adana merkezli 5 ilde terör operasyonu! CHP'li ve HDP'li yöneticiler de gözaltında ile ilgili etiketler CHP Gözaltı HDP Adana
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.