Adana Kozan'daki yangın kontrol altına alındı

Adana’nın Kozan ilçesinde 3. gününde devam eden, havadan ve karadan söndürme çalışmaları süren orman yangınının kontrol altına alındığını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı. Yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ediyor.

Adana’nın Kozan ilçesinde 3. gününde devam eden, havadan ve karadan söndürme çalışmaları süren orman yangını kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Adana Kozan'daki yangın kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana’nın Kozan ilçesinde devam eden yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Bakan Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Adana kozan yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Adana Kozan'daki yangın kontrol altına alındı - Resim : 2

Kızlarsekisi mevkisindeki ormanlık alanda, 28 Temmuz saat 19.45 civarında çıkan yangını söndürmek için ekipler gece gündüz mücadele etti.

Adana Kozan'daki yangın kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Adana Kozan Orman Yangını kontrol altına alındı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.