Adana Demirspor'un Süper Mario'su Balotelli Satışa Çıkarıldı! Kurban Pazarında Görülmemiş Olay!

Adana Demirspor’un yeni transferi Süper Mario lakaplı oyuncusu Balotelli satışa çıkarıldı. Adana’da yaşanan ilginç olayda koyununa Balotelli adını takan bir kurban satıcısı oldukça dikkat çekti.

Adana’nın Yüreğir ilçesindeki bir kurban pazarında yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kurban satıcısı Mustafa Berke Deniz satılığa çıkardığı koyununun üzerine Balotelli yazınca bir anda tüm dikkatler onun üzerine çevrildi. 72 kg ağırlığındaki koyun sıkı bir pazarlık sonrasında 2 bin 400 liradan alıcı buldu.

Çok fanatik bir Adana Demirspor taraftarı olduğunu söyleyen Bilir, “Biz koyu Adana Demirspor taraftarıyız. Buradan Murat Sancak başkanımıza da teşekkürlerimizi iletiriz. Bu sezon gerçekten çok muhteşem transferler yaptılar. Balotelli gibi bir forvet Adana’ya gelince bende bu fırsattan yararlanmak istedim.” dedi.

Adana Demirspor'un Süper Mario'su Balotelli Satışa Çıkarıldı! Kurban Pazarında Görülmemiş Olay!

Kurban satıcısı Berke Deniz ise “Bende fanatik bir Adana Demirspor taraftarıyım. 2 gündür burada koyunumuz ile beraber bekliyorduk. Allah utandırmasın. Balotelli’yi sonunda satabildik.” ifadelerine yer verdi.

Adana Demirspor'un Süper Mario'su Balotelli Satışa Çıkarıldı! Kurban Pazarında Görülmemiş Olay! ile ilgili etiketler Adana Demirspor Balotelli Kurban
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.