Adana Demirsporlu Mario Balotelli, gitmek istediği takımı açıkladı

Kalbinde yaşadığı sorun nedeniyle kariyerine son veren yıldız futbolcu Serigo Agüero'nun yayınına konuk olan Mario Balotelli çarpıcı bir itirafta bulundu. Yayının ilerleyen dakikalarında Arjantinli eski futbolcu, İngiliz ekibinde beraber oynadığı eski takım arkadaşı Mario Balotelli'ye Arjantin Ligi'nde en beğendiği kulübü sordu. Tereddüt etmeden Boca Juniors cevabını veren Balottelli, "Boca'yı beğeniyorum ve bir gün orada oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

Sezon başında Adana Demirspor’a transfer olan 31 yaşındaki Mario Balotelli, ESPN’in Arjantin’deki bir yayınına katıldı. Eski takım arkadaşı Sergio Aguero ile bir canlı yayına katılan Balotelli, hayalindeki takımı açıkladı.

Geleceğiyle ilgili bir soruya yanıt veren İtalyan golcü, Boca Juniors’ta oynamak istediğini açıkladı:

"Boca Juniors’ı seviyorum. Bir gün orada oynamak isterim. Riquelme beni ararsa hemen oraya giderim. Avrupa’daki bütün çocuklar, Boca’daki Riquelme ve Maradona’nın videolarını izleyerek büyüdüler. Onlar sayesinde Boca Juniors’ı biliyorum. Kariyerimin en az 1 yılını orada geçirmek istiyorum."

Adana Demirspor formasıyla oynadığı 30 maçta 13 gol atıp 6 asist yapan Balotelli’nin sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Adana Demirsporlu Mario Balotelli, gitmek istediği takımı açıkladı ile ilgili etiketler Balotelli Süper Lig Adana Demirspor Boca Juniors
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.