Adana Demirspor'da Samet Aybaba dönemi sona erdi

Süper Lig'de uzun bir aranın ardından mücadele eden Adana Demirspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Mavi lacivertli ekip teknik direktör Samet Aybaba ile yollarını ayırdı. Kadrosunda Balotelli ve Belhanda gibi önemli oyuncuları bulunduran Adana ekibi ligde oynadığı 3 maçta galibiyet alamadı.

Adana Demirspor Samet Aybaba ile yolları ayırdı. Yönetim, Teknik Direktör Aybaba ile görüşerek toplantının sonunda kendisini görevden aldıklarını bildirdi.

Mavi lacivertli takımla Süper Lig 'de 3 maça çıkan Aybaba, 2 beraberlik 1 mağlubiyet elde etti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Adana Demirspor'dan Samet Aybaba ile yolların ayrılması sonrası resmi açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Çok değerli Adana Demirspor taraftarları; Aldığımız karar gereği Samet Aybaba hocamız ile yaptığımız görüşmede anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Samet Aybaba'ya bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur, başarılar dileriz."

MURAT SANCAK GEREKÇESİNİ AÇIKLADI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Aybaba ile yolların yıldız oyuncu Balotelli yüzünden ayrıldığına dair çıkan söylentilere cevap verdi. Sancak Twitter paylaşımında, "Samet hocayla yolların ayrılması herhangi bir futbolcu yüzünden değildir" dedi.

Açıklama şöyle: "Hiçkimse takımın üstünde değildir, Balotelli de değildir. Ülkesine giderken 'Bu şekilde tepkilere devam edeceksen, hiç dönme' denildi. Samet hocayla yolların ayrılması herhangi bir futbolcu yüzünden değildir. Kol kırılır, yen içinde kalır. Bu nedenle niçin, neden gibi cevaplar aramayın."

Öte yandan Sancak, salı günü yapılacak antrenmana yeni hocayla takımın başında çıkmaya gayret ettiğini söyledi.

Adana Demirspor'da Samet Aybaba dönemi sona erdi ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.