Adana Demirspor, Ümit Özat'la yeniden anlaştı

Süper Lig'e çıkma hayallerini final maçında kaybeden Adana Demirspor, eski teknik direktörü Ümit Özat ile anlaşmaya vardı. Eski teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, başkan Murat Sancak'ın şirketinde spor danışmanı olarak görev yapacak.

Başkan Murat Sancak'ın yaptığı açıklamada, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, geçmişte beraber çalıştığımız bazı nedenlerden dolayı yollarımızı ayırmak zorunda kaldığımız, teknik tecrübesine inandığım ve yarım kalan işini tamamlaması için tekrar Ümit Özat'la 1 yıllık anlaşma yapılmıştır. Külübümüze ve kendisine hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Kulüpten yapılan açıklama ise, "Kulübümüz daha öncede takımımızda görev alan Teknik Direktör Ümit Özat ile bir yıllık anlaşma sağlamıştır. Cüneyt Dumlupınar hocamız Başkanımız Murat Sancak'ın şirketinde Spor Danışmanı olarak görevine devam edecektir." denildi. 

Adana Demirspor, Ümit Özat'la yeniden anlaştı

Adana Demirspor, TFF 1. Lig Play-Off finalinde Fatih Karagümrük'e penaltı atışları sonunda yenilerek Süper Lig hayallerini bir yıl daha ertelemişti.

1976 doğumlu genç teknik adam Ümit Özat, şu ana dek Ankaragücü, Manisaspor, Elazığspor, Samsunspor, Mersin İY, Gençlerbirliği, Giresunspor ve Adana Demirspor'da görev aldı.

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe ile önemli başarılar yaşayan ve Sarı-Lacivertlilerde kaptanlık yapan Ümit Özat, Milli Takımımızın 2002 Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştı.

Adana Demirspor, Ümit Özat'la yeniden anlaştı ile ilgili etiketler Ümit Özat Adana Demirspor Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.