Adana Demirspor taraftarları koronavirüsü unuttu

Adana Demirspor TFF 1. Lig'in 34. haftasında Menemenspor'u 4-1 mağlup ederek 26 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükseldi. 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Demirspor'un taraftarları koronavirüs tedbirlerini ve sokağa çıkma kısıtlamalarını unutarak sokaklarda kutlama yaptı. Polis ekiplerinin uyarısı sonrası taraftarlar dağıldı.

TFF 1'inci Lig'in 34’üncü haftasında Menemenspor'u yenerek şampiyon olan Adana Demirspor, kentte büyük bir sevinç yaşattı. 26 yıllık hasretin ardından Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor taraftarları, kısıtlamaya rağmen sokağa dökülüp, konvoy ve meşalelerle kutlama yapmak isteyince polis tarafından dağıtıldı.

Adana Demirspor taraftarları koronavirüsü unuttu

TFF 1'inci Lig'i 70 puanla şampiyon olarak kapatan ve 26 yıllık özlemin ardından Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, kenti sevince boğdu. Ellerinde takım ve Türk bayraklarıyla sokağa dökülen Adana Demirspor taraftarları, büyük sevinç yaşadı.

Adana Demirspor taraftarları koronavirüsü unuttu - Resim : 2

Kısıtlamaya rağmen kentin farklı noktalarında toplanan taraftarlar, şampiyonluk ve Süper Lig'e çıkma sevincini konvoy yapıp, meşale yakarak kutlamak isteyince polisin uyarılarıyla dağıldı. Bazı vatandaşlar ise şampiyonluk sevincini evlerinin balkonlarından kutladı.

Adana Demirspor taraftarları koronavirüsü unuttu - Resim : 3

Adana Demirspor taraftarları koronavirüsü unuttu ile ilgili etiketler Adana Demirspor Süper Lig Adana taraftar kutlama sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.