Adana Demirspor'a bir "Deli" daha... 29 yaşındaki stoperin transferi açıklandı

Adana Demirspor, Club Brugge'ün Fildişi Sahilli stoperi Simon Deli'yi kadrosuna kattı. Balotelli, Belhanda, Stambouli ve Svensson gibi yıldızlara peş peşe imza attırırken stoper transferinde uzun süre David Luiz'i bekleyen Adana ekibi, 29 yaşındaki Deli'yi açıkladı.

Süper Lig'e 3 maçta 2 puanla başlayan Adana Demirspor, savunmasını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Adana ekibi, Club Brugge'ün Fildişi Sahilli stoperi Simon Deli'yi kadrosuna kattı.

Süper Lig'in ilk maçında evinde Fenerbahçe'ye 0-1 yenilen, ardından Kayseri deplasmanında 1-1'lik eşitlikle dönen Samet Aybaba'nın takımı dün de 1-0 öne geçtiği maçta Konyaspor'la kendi evinde 1-1 berabere kalmıştı.

Lacivert-Mavililer'in kadrosunda 3 stoper bulunuyor. Aybaba dünkü maçta stoper ikilisi olarak Tayyip Sanuç ile Semih Güler'i kullandı. Şampiyon kadrodan elde kalan isimlerden olan bu ikili haricinde sakatlığı bulunan Joher Rassoul ile Samet Akaydın, Adana Demirspor'un stoper rotasyonunu oluşturuyor.

Transferin hızlı takımı, stopere sağlam bir transfer yapma niyetindeydi. Arsenal'den ayrılan Brazilyalı stoper David Luiz için bir süre bekleyen yönetim, sambacıdan vazgeçip Simon Deli'ye yoğunlaştı.

Belçika'nın Club Brugge takımında forma giyen ve 1 yıllık sözleşmesi bulunan, 29 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katan Adana Demirspor, transferi resmen açıkladı. Tecrübeli savunmacı bonservisiyle birlikte kadroya dahil edildi. Deli, daha önce Trabzonspor'un da gündemine gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti.

 

Adana Demirspor'a bir "Deli" daha... 29 yaşındaki stoperin transferi açıklandı

AYBABA'DAN BALOTELLİ AÇIKLAMASI...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Konyaspor maçının basın toplantısında, oyundan alındıktan sonra takım arkadaşına fiziksel müdahalede bulunup, tepki gösteren Mario Balotelli için, “Hep tepki gösteriyor, sorun değil. Bakarız biz, ne dedi, ne demedi diye. Her maçtan sonra sahada gördüğümüzü iyi veya kötü diye değerlendiriyoruz. Bu takımın her oyuncuya ihtiyacı var” diye konuştu  

Belhanda ve Mario Balotelli ile hafta içi görüştüğünü aktaran Aybaba, şöyle devam etti:

“Balotelli’ye iki 18 çizgisi arasında dolaş dedim. İkisiyle de hafta içerisinde konuştum. Belhanda’yı kaptan yaptım. Ben istedim, sorumluluk alsın diye. İki oyuncumuzu da takıma, futbola kazandırmaya çalışıyoruz. Kaliteleri belli. Tartışılması gereken şey performansları. Onla ilgili de hep söyledim. Her maçtan sonra sahada gördüğümüzü iyi veya kötü diye değerlendiriyoruz. Bu takımın her oyuncuya ihtiyacı var.” 

Adana Demirspor'a bir "Deli" daha... 29 yaşındaki stoperin transferi açıklandı ile ilgili etiketler Adana Demirspor Club Brugge Samet Aybaba mario balotelli simon deli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.