Adana Demirspor Samet Aybaba'yla 3'te 3 yaptı

Adana Demirspor evine İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederek teknik direktör değişiminden sonra 3'te 3 yaptı. Samet Aybaba'yla gözünü Süper Lig'e diken Adana ekibi, bitime 8 hafta kala ilk 2 sıra için umutlarını arttırdı.

TFF 1. Lig'in 26. haftasında İstanbulspor'u ağırlayan Adana Demirspor, 3 puanı 2-0'lık skorla aldı. Adana ekibi, teknik direktörlüğe Samet Aybaba geldikten sonra 3'te 3 yaptı ve kalesinde hiç gol görmedi.

Haftaya 45 puanla 4. sırada giren Adana Demirspor, 47 puanlı rakibi karşısında ilk golü 6'da Dibba'yla buldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, 51'de skoru 2-0 yaptı ve skoru belirleyen isim oldu. Lacivert-Mavili takım bu galibiyetle puanını 48 yaptı ve rakibini altına aldı.

Lider Giresunspor'u 3 puan kaybettiği haftayı karlı kapatan Adana Demirspor haftaya da son sıradaki Eskişehirspor'a konuk olacak.

Maçın basın toplantısında konuşan Samet Aybaba, “İyi başlangıç ve erken gol oldu. 20’nci dakikadan sonra skoru koruyalım düşüncesiyle rakibe alan bıraktık. Sonlandırmalarda da sıkıntı yaşadık. İkinci yarı biraz değişiklikle kalemizden pozisyonlar uzaklaştı. Oyuncularımı kutluyorum. Sahanın her yerinde mücadele ettiler. Formaları için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Bireysel motivasyon düşüklükleri de terk edilip artık yukarı doğru çıkmaya başladı. Hedefi olan takımlar için maç maç bakıp önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız. Camiaya hayırlı olsun” dedi.

Adana Demirspor Samet Aybaba'yla 3'te 3 yaptı ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba İstanbulspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.