Adana Demirspor maçında kadroya alınmayan Arda Turan'ın Galatasaray'la ilgili kararı ne olacak?

Süper Lig'de Adana Demirspor maçında kendi evinde bu sezon son kez taraftarı karşısına çıkan Galatasaray'da Arda Turan'ın kadroya alınmaması büyük tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesi sona erecek olan Arda'nın geleceğiyle ilgili vereceği karar merak konusu olmuştu. 35 yaşındaki oyuncunun Cimbom'da yeni teknik direktörü beklediği ve ona göre yol haritası çizeceği öğrenildi.

Galatasaray'da Arda Turan'ın yeni teknik direktörü bekliyor. Adana Demirspor maçında Torrent tarafından kadroya alınmadığı için taraftara veda edemeyen Arda Turan'ın oynamaması tartışmalara neden olmuştu.

35 yaşındaki oyuncu, "Hocamla, ailemle, oturup konuşacağım. Ben kulübümü çok seviyorum. Kimseye kırgınlığım da yok. Futbolu bırakma konusunda henüz karar vermedim. İnşallah Galatasaray daha iyi olacak" dedi. Sabah'ta yer alan habere göre; yıldız futbolcunun yeni teknik direktörü beklediği ve ona göre yol haritası çizeceği öğrenildi.

Adana Demirspor maçında kadroya alınmayan Arda Turan'ın Galatasaray'la ilgili kararı ne olacak? ile ilgili etiketler Arda Turan Süper Lig Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.