Adana Demirspor Giresunspor'u paramparça etti

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor... Haftalardır liderlik koltuğunda oturan Giresunspor'u evinde 3-0 mağlup eden Adana Demirspor, farkı 2'ye indirdi. 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Samet Aybaba yönetimindeki Akdeniz ekibi gözünü Süper Lig'e dikti.

TFF 1. Lig'in 31. haftasında lider Giresunspor'u ağırlayan Adana Demirspor, ilk yarıda bulduğu 3 golle 3 puana uzandı: 3-0. Ligde devre arasına lider giren ve zirveyi kaptırmayan Karadeniz ekibi, Adana deplasmanına 63 puanla ve en yakın rakibi Demirspor'un 5 puan önünde gitmişti. Bu sonuçla şampiyonluk mücadelesinde kartlar yeniden karıldı...

Sezon içinde teknik direktör değişimleri yaşayan Lacivert-Mavili Adana ekibi, yıllar süren Süper Lig hasretini dindirmek için son olarak takımı Samet Aybaba'ya emanet etmişti. Tecrübeli çalıştırıcı yönetiminde yükselişe geçen Adana Demirspor, lideri net bir skorla devirerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Puanını da 61 yapan Demirspor son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlikle TFF 1. Lig'in en formda takımı konumunda.

Adana Demirspor Giresunspor'u paramparça etti

Adana Demirspor'un gollerini Ezeh (11), Sinan Kurt (37) ve penaltıdan Hasan Kılıç (42) attı. Akdeniz ekibi 32. haftada Tuzlaspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Şampiyon olması beklenen Giresunspor'da ise düşüş sürüyor. Üst üste 3 maç kaybettikten sonra 4 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan ve bu süreçte 10 puan toplayan Hakan Keleş yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar, bitime 3 hafta kala yakalandı.

Adana Demirspor Giresunspor'u paramparça etti ile ilgili etiketler Adana Demirspor Samet Aybaba giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.