Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrası Vincenzo Montella: Bol aksiyonlu maçtı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Mücadelenin ardından Mavi Şimşekler'in teknik direktörü, açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Türk futbolu adına güzel bir maçtı. Bol aksiyonlu bir maçtı." dedi..

Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile sahasında 0-0 berabere kalan Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

Türk futbolu adına güzel bir maçtı. Bol aksiyonlu bir maçtı. 10 kişi kaldık. Kolay değil. Futbolcularımı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Pozisyon verdik ama kazanmaya da çalıştık. Ayrıca Galatasaray'ın bu sene seviyesi yükseldi. Giren oyuncular da ligde ne kadar değerli olduklarını gösterdiler. Bence 10 kişi ile 1 puan almak doğruydu.

Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrası Vincenzo Montella: Bol aksiyonlu maçtı ile ilgili etiketler Adana Demirspor Galatasaray Süper Lig 8.Hafta Maçı Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.