Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrası Okan Buruk: Gol beklentimiz yüksekti...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı, "Gol beklentimiz yüksekti ama çok kaliteli işler yapamadık." şeklinde konuştu. .

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

''Gol beklentimiz yüksekti ama çok kaliteli işler yapamadık. Asıl sorunumuz, sonlandırma. Rakip ceza sahasına çok rahat bir şekilde gittik ama orada Galatasaray kalitesinin altında kaldık. En büyük sıkıntımız buydu bugün için. 11'e 11 devam ederken savunma iyi durduk, geçişe izin vermedik ama 3. bölgede iyi işler yapmalıydık. Oyuncu değişiklerinde çıkardığımız oyuncular kötü oynamadılar. Orjinal bir forvet atmak için Seferovic'i oyuna aldık, Sergio'yu duran top için oyuna aldık. Deplasmanda genel olarak iyi bir oyun vardı. Ancak iki takımın da altını çizeceği şey, zemin kötüydü. Bu zeminde, iki takım için de çıkabilecek en iyi kalite ortaya çıktı. Ligdeki bütün takımların zorluğu yabancı kuralı. Oyuncu değişikliği yaparken zorlanıyoruz.''

Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrası Okan Buruk: Gol beklentimiz yüksekti... ile ilgili etiketler Adana Demirspor Galatasaray Süper Lig Okan Buruk 8.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.