Adana Demirspor - Galatasaray maçı öncesi Okan Buruk konuştu: Zorlu bir deplasmana çıkıyoruz

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olacak. Zorlu mücadele öncesi sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Okan BurukAdana Demirspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

"Öncelikle Galatasaray'ın kuruluşunun 117. yılı. Ali Sami Yen ve arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Kulübümüz için nice şampiyonlukların olduğu yıllar diliyorum.

Önce Konyaspor, bugün Adana Demirspor. Ligimizi bazen küçük görüyoruz ama ligimizde güzel şeyler oluyor. Güzel bir lig olacak, görünen bu.

Biz de oyun ve skor olarak olmak istiyoruz. Zorlu bir deplasman ama seriyi sürdürmek istiyoruz. İnşallah sakatlık olmadan, güzel bir maç olur."

Adana Demirspor - Galatasaray maçı öncesi Okan Buruk konuştu: Zorlu bir deplasmana çıkıyoruz ile ilgili etiketler Adana Demirspor Galatasaray Süper Lig Okan Buruk 8.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.