Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Her iki takımın tarafları da Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu 8. haftasında lider Adana Demirspor sahasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Çıkışta olan her iki takımda bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı düşünürken haftanın en önemli maçında kimin kazanacağı şimdiden merak ediliyor.

Adana Demirspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda 1 Ekim 2022 Cumartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak Adana Demirspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik alan Adana Demirspor topladığı 16 puanla zirvede yer alırken; son 5 maçında 4 galibiyet 1 beraberlik elde eden Galatasaray ise aynı puanda 2. durumda bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 16 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray 3-2 kazanmıştı.

Stat: 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu
Tarih: 1 Ekim 2022 Cumartesi
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1

Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? ile ilgili etiketler Adana Demirspor Galatasaray Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.