Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı! Jorge Jesus'a kırmızı kart...

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının son düdüğünün ardından hakem Ali Palabıyık'a doğru koştu ve itiraz etti. Bu gelişmenin ardından Palabıyık Jesus'a kırmızı kart gösterdi..

Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında yara aldı.

Maçın son anlarında Miha Zajc'ın Adana Demirspor ceza sahası önünde yerde kaldığı pozisyonda Ali Palabıyık oyunu devam ettirince sarı-lacivertli ekip yedek kulübesi ve oyuncular tepki gösterdi.

JESUS KIRMIZI GÖRDÜ

Maç bu pozisyonden çok kısa bir süre sonra sona erdi. Fenerbahçe Teknik direktörü bitiş düdüğünün ardından hızlıca Ali Palabıyık'ın yanına gitti ve "Ben oradan gördüm sen buradan göremedin" şeklinde sert tepki gösterdi. Bu itiraz sonrası Palabıyık, tecrübeli teknik adama kırmızı kart gösterdi.

 

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı! Jorge Jesus'a kırmızı kart... ile ilgili etiketler Adana Demirspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.