Bursaspor, Adana Demirspor deplasmanında Ali Akman'la kazandı

TFF 1. Lig'de Bursaspor ve Ali Akman fırtınası devam ediyor. Devre arasında 5 maçlık seriyle giren Yeşil-Beyazlılar, ligde 2. yarının ilk maçında Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Yeşil Timsahlar'ın galibiyet golü 18'lik yıldız adayı Ali Akman'dan geldi.

TFF 1. Lig'de 2. yarı başladı... 18. hafta mücadelesinde Adana Demirspor'a konuk olan Bursaspor, 1-2 galip geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Yeşil-Beyazlılar'a zorlu deplasmanda galibiyeti getiren golleri Onur Atasaray (52) ve Ali Akman (84) kaydetti. Ev sahibinin tek golü 77'de Hasan Kılıç'tan geldi.

Bursaspor bu galibiyetle puanını 30'a yükseltti. Devre arasında 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayarak giren Yeşil Timsahlar, Adana'da kaldığı yerden devam etti. 3 puanı getiren golün sahibi Ali Akman, bu sezon TFF 1. Lig'de 17 maçta 10 gole ulaşırken 3 de asist yaptı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 18 yaşındaki gol makinesinin geleceği halen merak konusu... Bursaspor'a Adana Demirspor deplasmanında hem oynadığı futbol hem de attığı klas golle galibiyeti getiren isim olan Ali Akman, maçın ardından Twitter'da hakkında en çok konuşulan sporcu oldu. Spor gündeminin ilk sırasına yükselen Ali Akman'ın ismi Galatasaray ve Avrupa'dan birkaç kulüple anılıyordu.

Bursaspor, Adana Demirspor deplasmanında Ali Akman'la kazandı

F.Bahçe'nin transfer gündeminde yer alan 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Burak Kapacak ise Ali Akman'ın galibiyet golünde yaptığı asistle bu sezon TFF 1. Lig'de 18 maçta 4 asiste yükseldi. Genç yıldızın 5 de golü bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı sağ açık Bright Osayi-Samuel'i kadrosuna kattıktan sonra Burak Kapacak transferini askıya almıştı.

Adana Demirspor ise bir türlü istikrarı sağlayamıyor. Devre arasına 3-0'lık Menemenspor galibiyetiyle giren Lacivert-Mavililer, mutlak favori olarak çıktığı maçta Bursaspor'a mağlup olarak taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. 31 puanla 5. sırada bulunan Adana temsilcisi haftaya Boluspor'la deplasmanda karşılaşacak. 6'ncı sıradaki Bursaspor ise Altınordu'yu ağırlayacak.

Bursaspor, Adana Demirspor deplasmanında Ali Akman'la kazandı ile ilgili etiketler Bursaspor Adana Demirspor TFF 1. Lig Ali Akman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.