Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: Adalet herkese lazım

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 4-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından konuştu, hakem Abdulkadir Bitigen'in yönetimini sert bir dille eleştirdi ve ''Bunun Adana'sı da var. Adana'da da oynayacağız. Biz de orada yeneriz. Bütün yorumcular, maçın içindeki pozisyonları iyi incelesinler. Adaletli olun, rica ediyorum." ifadelerini kullandı. Takımdan ayrılacağı iddia edilen Balotelli ile ilgili de konuşan Sancak, ''Gidecekse gitsin. Onun yerine Dzyuba'yı aldık.'' dedi.

Süper Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe 'ye konuk olan ve Kadıköy'e 2'de 2 ile yaparak 6 puanla gelen Adana Demirspor, 90 dakikayı 4-2 geride tamamladı. 82. dakikada Yaroslav Rakitskyi'nin gördüğü kırmızı kartla maçı 10 kişi tamamlayan ve bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, 90 dakikanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen'i sert bir dille eleştiren Başkan Sancak, takımını gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik etti ve beraberliği kaçırdıklarını ifade etti.

''ADALET HERKESE LAZIM''

''Ben hakemleri çok severim ama bu haftanın en önemli maçıydı. Dikkat etmekte fayda var. Allah onların da yardımcısı olsun ama adalet herkese lazım, Fenerbahçe'ye de lazım olur. Onlar için de sitem ediyorum. Bütün yorumcular, maçın içindeki pozisyonları iyi incelesinler. Ligin başındayız, takımlar oturacaktır. Bunun Adana'sı da var. Adana'da da oynayacağız. biz de orada yeneriz.''

'''BALOTELLI GİDECEKSE GİTSİN''

Takımdan ayrılacağı iddia edilen Balotelli ile ilgili de konuşan tecrübeli futbol adamı, İtalyan yıldızın sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığını açıkladı, ''Normalde sakat ancak gidecekse gitsin. Onun yerine Dzyuba'yı aldık. Parayı veren düdüğü çalar, parayı getirecekse Fenerbahçe ya da Galatasaray da alabilir.'' dedi.

 

 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Fenerbahçe maçı sonrası konuştu: Adalet herkese lazım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig 3.Hafta Maçı Adana Demirspor Başkanı murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.