Adana Demirspor Alanyaspor hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’in yeni takımlarından biri olan ve yaptığı faş transferle adını duyuran Adana Demirspor hazırlık maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Adana Demirspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Uzun bir aradan sonra yeniden geri dönüş yaptığı Süper Lig’de transfer döneminde fırtınalar estiren ve kadrosunu güçlendiren Adana Demirspor kendi gibi aynı ligde mücadele veren Alanyaspor ile karşılaşıyor.

Belhanda, Assombalonga, Balotelli, Svensson, Castro ve Metehan gibi isimlerle anlaşarak sağlam bir kadro kurup şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmayı hedefleyen Adana Demirspor ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Adana Demirspor Alanyaspor Maçı Ne Zaman?

25 Temmuz 2021 Pazar günü oynanacak olan Adana Demirspor Alanyaspor maç saati ve yayın kanalı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadığı ve ilerleyen günlerde bilgi verileceği kaydedildi.

Süper Lig’in yeni takımı Adana Demirspor, Ağustos ayı içerisinde de son şampiyon Beşiktaş ile de hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Adana Demirspor Alanyaspor hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Adana Demirspor Alanyaspor hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.