Adana Demir 3 puanı 3 golle aldı

Adana Demirspor, İstanbulspor'u ağırladığı maçı 31 (p) ve 70 (p) Erkan Zengin, 44. dakikada Milan Mitrovic'in golleriyle 3-0 kazandı ve sezonu 61 puanla 3. sırada tamamladı.

Adana Demirspor, İstanbulspor'u ağırladığı maçı 31 (p) ve 70 (p) Erkan Zengin, 44. dakikada Milan Mitrovic'in golleriyle 3-0 kazandı ve sezonu 61 puanla 3. sırada tamamladı ve Play-Off'ta Bursaspor ile eşleşti.

Maçtan dakikalar

5. dakikada Adana Demirspor’da Erkan Zengin'in, sağ kanattan açtığı ortaya ceza sahası içerisinde Kosecki vurdu ancak top savunmanın müdahalesiyle kornere gitti.
31. dakikada Adana Demirspor atağında Tarık sağ kanattan gelirken ceza sahası içerisinde rakip savunma oyuncusu Alperen tarafından düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Erkan Zengin, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-0.
44. dakikada Adana Demirspor’un rakip ceza sahasının sağ köşesinden kazandığı serbest vuruşta Erkan Zengin topu kale önüne yolladı. Oluşan karambolde top Mitrovic’in ayağına çarparak ağlara gitti. 2-0
70. dakikada Adana Demirspor’un kontratağında Pa Dibba, Alperen’in müdahalesi sonucunda yerde kaldı ve hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Erkan Zengin, meşin yuvarlağı bir kez daha ağlara gönderdi. 3-0

 

Adana Demir 3 puanı 3 golle aldı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Adana Demirspor link İstanbulspor şifresiz yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.