Adana Demirspor 1-1 Hatayspor

Lider Hatayspor ile zirve hesapları yapan Adana Demirspor, Gökhan Karadeniz ve Mehmet Akyüz’ün karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Mavi Şimşekler, 2. sıraya yükselme fırsatını, Akdeniz ekibi ise arayı açma şansını kaçırdı.

Zirve hesapları yapan Adana Demirspor, evinde lider Hatayspor’u ağırladı. Maç öncesindeki yoğun yağış nedeniyle, iki ekip de ilk devrede basit hatalar yaptı. Oyuncular maç boyunca sadece birbirleriyle değil zeminle de mücadele etti. 10. dakikadan sonra kontrolü eline alan Mavi Şimşekler, girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Adana Demirspor 1-1 Hatayspor

Erkan, Sinan, Volkan ve Mehmet gibi isimler zeminin de etkisiyle üretken olmakta zorlandı. 30’da Selim’in çaprazdan şutu kalenin tam yanından auta çıktı, konuk ekibin ilk 45’teki tek tehlikeli atağı buydu.

DEMİR PES ETMEDİ

İkinci yarıda da bastıran Mavi- Lacivertliler’in 65. dakika itibarıyla 18 şutu vardı ancak golü konuk ekip attı. Stoper Tayyib talha’nın hatasında topu alan Gökhan Karadeniz sağ çaprazdan harika bir aşırtma atarken takımının ilk isabetli şutuyla Bordo-Beyazlı ekibi öne geçirdi: 0-1. Ev sahibi pes etmedi.

85’te Tarık Çamdal’ın ortasında Mehmet Akyüz’ün kafası vuruşu, Adana Demir’e 1 puanı getirdi: 1-1. Hatayspor, maç fazlasıyla Erzurum ile arasındaki farkı 7’ye çıkardı. Mavi Şimşekler ise 2. sıraya yükselme fırsatını tepti.

 

Adana Demirspor 1-1 Hatayspor ile ilgili etiketler Adana Demirspor Hatayspor TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.