“Adamlık yaptım. Transfer yasağı koydurmadım”

Trabzonspor ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran ve futbolu bırakma kararı alan Onur Kıvrak ilk kez konuştu.

Bu sezon önce kadro dışı bırakılan, ardından sözleşmesi feshedilen Onur Kıvrak futbolu bırakma kararı almıştı. Deneyimli kaleci sessizliğini Karadeniz gazetesine bozdu. İşte Onur Kıvrak’ın açıklamaları;

ISLAK IMZA YETKISI

3 yıl önceden alacağım var: 3,5 milyon. Trabzonspor'u arayıp ‘Bana paramı verin’ diyemem. 3 yıl içerisinde bana 1 veya 2 milyon avro verildi. 2 milyon 650 bin avro alacağım var. Trabzonspor'u UCK'ya şikâyet etmedim. Oynamadığım sürenin parasını nasıl alıp da kulübü şikâyet edeyim? Avukatımda benim imza yetkim var. İşi yasallaştırdı. Böyle bir şey yapsam Trabzonspor'dan ayrılırken yönetimin bana yaptığı teklifi kabul etmez, boşa düşerdim. İstediğim yere de giderdim veya boşta kalırdım, paramı takır takır alırdım.

“YASAL HAKKIMI KULLANDIM”

Trabzonspor'a adamlık yaptım. Transfer yasağı koydurmadım. Avukatım beni aradı, ‘Verdiğimiz süre doluyor, bir saat sonra boşa düşüyorsun. Bir senede alamadıklarını alabilirsin’ dedi. Bunu kabul etmedim. Trabzonspor yönetimi ile anlaşma yaptım, buna uydum. İçeride olan paramı yasallaştırmak için de avukatım geçmişte alacaklarım olan parayı (hani başkanımız Ağaoğlu’nun, ‘Onur 3 yıldır parasını alamıyor’ dediği parayı) resmiyete döktü. Yasal hakkımı kullandım.

“İHANET ODAKLARI VAR”

Trabzonspor'da oynarken beni vatan haini ilan ettiler. ‘Maç sattı’ dediler. Şimdi diyorlar ki ‘Trabzonspor'a zarar verilmesin diye gençleri oynatıyoruz’. Trabzonspor'a o kadar zarar veren insanlar var ki kulübün içerisinde, sahte sosyal medya hesapları kullanıp millete servis yapan kişiler bunlar. Niye günahsız insanları bu kulüpten dışladılar? Benim adımı kullanıp gündem değiştirmesinler. Benim üzerimden prim yapmasınlar. Zamanı geldi mi bir ulusal televizyona çıkıp doğruları anlatacağım.

“Adamlık yaptım. Transfer yasağı koydurmadım” ile ilgili etiketler Trabzonspor Onur Kıvrak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.