Adama Traore, yuvaya geri döndü... Barcelona'nın Premier League'den 2. transferi!

Barcelona altyapısından yetişen Wolverhampton'ın yıldız ismi Adama Traore, yuvaya geri döndü. Katalan devi 26 yaşındaki İspanyol Milli futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı. La Masia'ya geri dönen Traore için Premier League ekibini sezon sonunda 30 milyon pound ödenecek.

Katalan devi Barcelona, Wolverhampton'ın Mali asıllı İspanyol milli forveti Adama Traore'yi satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.

Barcelona Kulübü, 26 yaşındaki yıldızın tapusunu sezon sonunda 30 milyon pound karşılığı alabilecek.

Traore, Barcelona altyapısında yetiştikten sonra 2015 yazında 10 milyon euroya Aston Villa'ya satılmıştı. Villa'da 1 sezon oynayan Traore, 2016 yazında 8.5 milyon euro bonservis ödenerek Middlesbrough'ya transfer oldu.

2018'de ise tam 20 milyon euroya Premier League ekibi Wolverhampton'a transfer oldu. Wolverhampton formasıyla bu sezon 23 maça çıkan Traore, bir gol atabildi.

İspanya Milli Takımı'nda teknik direktör Luis Enrique'nin de vazgeçilmezlerinde olan Adama Traore, yuvaya dönmüş oldu.

Takımın başına Xavi'yi getirdikten sonra 2. transferini yapan Barca, daha önce Manchester City'den Ferran Torres için 55 milyon euro ödemişti.

 

 

Adama Traore, yuvaya geri döndü... Barcelona'nın Premier League'den 2. transferi! ile ilgili etiketler Barcelona La Liga Adama Traore Wolverhampton Wanderers premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.