Adalet Bakanlığı’nda devir teslim töreni: Bozdağ, görevi Gül’den devraldı

Adalet Bakanlığına atanan Bekir Bozdağ, görevi Abdulhamit Gül'den devraldı. Bekir Bozdağ, "Rehberimiz hukuk olacaktır. Kanunlara bağlı bir biçimde vazifemizi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın adalet politikalarını hayata geçirmek için büyük bir çabayı ortaya koyacağız." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanlığına atanan Bekir Bozdağ, görevi Abdulhamit Gül'den devraldı. Burada bir konuşma yapan Bekir Bozdağ, "Bugün bir nöbet değişimi yapıyoruz. Ben daha önce, Adalet Bakanlığı görevini Abdulhamit Gül bakanımıza sevinçle emanet etmiştim. Şimdi değerli bakanım aynı emaneti yeniden bize devretmektedir." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BİR ÇABA ORTAYA KOYACAĞIZ"

Bekir Bozdağ, "Rehberimiz hukuk olacaktır. Kanunlara bağlı bir biçimde vazifemizi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın adalet politikalarını hayata geçirmek için büyük bir çabayı ortaya koyacağız." dedi.

Abdulhamit Gül ise "Bize desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Bozdağ'a da başarılar diliyorum" dedi.

Adalet Bakanlığı’nda devir teslim töreni: Bozdağ, görevi Gül’den devraldı ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı Abdulhamit Gül Bekir Bozdağ devir teslim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.