Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Mühendis alımı başvuru şartları neler?

Adalet Bakanlığı, istihdam etmek üzere 18 mühendis alımı gerçekleştirecek. Diğer taraftan, bilgi güvenliği, yazılım, veri tabanı yönetimi, web önyüz geliştirme gibi alanlarda gerçekleştirilecek mühendis alımı detayları da belli oldu. Yapılan haberlerin ardından Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları merakla araştırılmaya başlandı. Ayrıntılar haberimizde...

Adalet Bakanlığı mühendis alımı başvuruları ile adaylar kurum bünyesinde ihtiyaç olan pozisyonlarda görevli olarak çalışmaya başlayabilecekler. 18 sözleşmeli mühendis alımı ilanında detaylar paylaşıldı.

ADALET BAKANLIĞI MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylardan istenen genel başvuru şartları şu şekilde;

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) 2020-KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Mühendis alımı başvuru şartları neler?

c) Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği veya Matematik Mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

ADALET BAKANLIĞI İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar başvurularını 13/09/2021-24/09/2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar eDevlet üzerinde Adalet Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek olup duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar belirtilen gruplardan sadece 1 (bir) tanesine başvurulabilecektir. Adayların başvuru işlemi tamamlandıktan sonra “Başvurularım” ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. “Başvurularım” ekranından “Başvuru Alındı” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Başvuru esnasında sisteme yüklenmesi gereken belgeler ise şu şekilde:

1. Bilgi ve tecrübe düzeyini gösterir sertifika ve sair belgeler,

2. Fotoğraflı detaylı özgeçmiş,

3. Sağlık açısından engeli bulunmadığına dair yazılı beyan (Ek-1),

4. SGK dökümü veya ıslak imza ve kaşe ile onaylanmış çalışma belgesi,

 5. Güvenlik Soruşturması Formu 

 

Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Mühendis alımı başvuru şartları neler? ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı mühendis iş başvurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.