Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: Kadına şiddette iyi hal indirimi kalkıyor

Adalet Bakanlığı, kadına karşı şiddete cezaları artıran bir düzenleme hazırlıyor. Acil olarak hazırlanan yargı paketinin mart ayında Meclis'e getirilmesi planlanıyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kadına karşı şiddet uygulayanlara verilen cezaların artırılması için çalışma yürüteceklerini, bu konuya öncelik vereceklerini ifade etmişti.

İYİ HAL İNDİRİMİ KALKIYOR

Adalet Bakanlığı, kadına karşı şiddetle mücadelede cezaların artırılması için harekete geçti. Edinilen son dakika bilgisine göre; kadına şiddet uygulayan zanlılara iyi hal indirimi kaldırılacak.

YARGI PAKETİ ACİL OLARAK HAZIRLANACAK

Yine kadına karşı şiddetten yargılananlara verilecek cezalar da artırılacak. Bu konuda 'Acil' kodu ile çalışmalar başlatıldı. Hızla tamamlanacak çalışma mart ayı içerisinde TBMM'ye getirilecek.

Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: Kadına şiddette iyi hal indirimi kalkıyor ile ilgili etiketler kadına şiddet Adalet Bakanlığı Bekir Bozdağ iyi hal indirimi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.