Adalet Bakanı Gül: Sedef Kabaş adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacak

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Sedef Kabaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Gül, "Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır." dedi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Cumhurbaşkanlığı makamını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı TELE 1 televizyonundaki canlı yayında hedef aldı. Olay sonrası soruşturma başlatılırken, Kabaş gece saatlerinde gözaltına alındı.

Gelişmelerin ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sedef Kabaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Gül, Kabaş'ın adalet önünde hak ettiği karşılığı alacağını söyledi.

Bakan Gül'ün Sedef Kabaş'ın skandal sözlerine ilişkin Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır.

Adalet Bakanı Gül: Sedef Kabaş adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacak

Adalet Bakanı Gül: Sedef Kabaş adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacak ile ilgili etiketler Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Cumhurbaşkanı Erdoğan Sedef Kabaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.