Adalet Bakanı Gül, CHP'yi Tanju Özcan üzerinden bombaladı...

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın tartışma yaratan mülteci düşmanı tarifeleri kabul edildi. Yabancıların nikah ücreti 100 bin lira, suyun metreküpü ise yabancılar için 2,5 dolar olacak. Bu girişime Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün tepkisi ise sert oldu. Gül, Özcan ve CHP'yi Twitter üzerinden bombaladı...  

Mülteci düşmanı söylemlerle tepki çeken CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yabancılardan alınacak çeşitli hizmet ücretlerine dair fahiş artış önerileri kabul edildi.

Buna göre, Bolu'da mülteciler, yabancı uyruklular yabancılarla evlenirken 100 bin lira nikah ücreti ödeyecek. Yabancıların su bedelleri ise dolar üzerinden hesaplanacak, metreküpü 2,5 dolar olacak.

"CHP'NİN DİKMEDİĞİ BİR TEK IRKÇILIK HEYKELİ KALMIŞTI"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün bu girişime tepkisi ise çok sert oldu. Sosyal medya üzerinden hem Özcan'ı hem de partisi CHP'yi eleştiren Gül, şu açıklamayı yaptı;

"CHP’li belediyelerin dikmediği bir tek ırkçılık heykeli kalmıştı. Onu da Bolu Belediyesi tamamlamış. Bilsinler ki kamu hizmetinden yararlanmada herkes eşittir. Bu topraklara kin ve nefret tohumu atmaya kalkışanlar, asla başarılı olamayacaklar."

Adalet Bakanı Gül, CHP'yi Tanju Özcan üzerinden bombaladı... ile ilgili etiketler Abdulhamit Gül CHP Tanju Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.