Adalet Bakanı Bozdağ: TÜGVA binasına saldırının faillerine en kısa sürede ulaşılacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziosmanpaşa'daki TÜGVA binasına gerçekleşen saldırı hakkında konuştu. Bakan Bozdağ, saldırının gündem değiştirmek için yapıldığını belirterek, faillere en kısa sürede ulaşılacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Bozdağ, hem Bursa'da cezaevi aracına yönelik bombalı saldırı hem de Cemal Kaşıkçı cinayeti dava sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Bozdağ, Cemal Kaşıkçı cinayeti davasının Suudi Arabistan'a devri ile ilgili ''Bu nakil Türk mahkemelerinin son sözü söyleme hakkını ortadan kaldırmıyor. Dosya açık sadece yargılama durmuş olacak'' dedi.

Bakan Bozdağ, Bursa'da cezaevi aracına yönelik bombalı saldırı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da, ilk iki katında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) bulunan 5 katlı binanın yanındaki patlamayla ilgili ise şöyle konuştu:

''(Bursa’da yaşanan saldırı) 1 infaz memuru hayatını kaybetti Yaralılarımızın durumu iyi. İnfaz koruma memurları çok zor şartlar altında görev yapıyorlar. Faille ilgili güvenlik güçleri yakın takipte, İz sürmeye devam ediyor. İlk verilere göre önemli sonuçlara ulaştıklarını görüyoruz. Çalışma hızlı şekilde devam ediyor. Gaziosmanpaşa’da gerçekleşen saldırı ile Bursa’da yaşanan saldırıların eş zamanlı ve kullanılanlar aynı. Saldırıların terör saldırısı olduğu bir gerçek.''

Adalet Bakanı Bozdağ: TÜGVA binasına saldırının faillerine en kısa sürede ulaşılacak ile ilgili etiketler Saldırı bomba bekirbozdağ gaziosmanpaia tügva
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.