'Türkiye'de sadece 2 cezaevinde korona vakası var'

Gelen son dakika haberine göre; Adalet Bakan Yardımcısı Uğurcan Kuş, cezaevlerindeki koronavirüs vakalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kuş, 439 cezaevinden sadece iki tanesinde koronavirüs vakası bulunduğunu belirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir toplanamayan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu başkanlığında dün toplandı.

BAKAN YARDIMCISI SUNUM YAPTI

Pandemi sürecinde Türkiye’deki cezaevlerinin durumuna ilişkin komisyona sunum yapan Bakan Yardımcısı Kuş, tutukluların kendilerine emanet olduğu bilinciyle hareket ettiklerini, ceza infaz kurumlarında koronavirüsle mücadele kapsamında büyük bir başarı sağladıklarını belirtti.

DURUMU AĞIR HASTA YOK

439 ceza infaz kurumundan sadece ikisinde koronavirüs vakası bulunduğunu, durumu ağır veya entübe olan kimse bulunmadığını açıklayan Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, ceza ve infaz kurumlarındaki terör örgütü mensuplarının, dışarıda kamuoyu oluşturmak ve tahliye olmak için içeride koronavirüs virüsünü bilerek bulaştırmak istediklerini, yapılan yazışma ve konuşmalardan anladıklarını da açıkladı.

 

'Türkiye'de sadece 2 cezaevinde korona vakası var' ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı Koronavirüs Korona Türkiye cezaevi hakan cavusoğlu Uğurcan Kuş vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.