Adaçayı Tütsüsü yakın ve şifalanın! Adaçayı yakmak ne işe yarar? Adaçayı ne zaman yakılır?

Adaçayı yakmak ne işe yarar? Adaçayı tütsüsü yakmak ruhani ritüellerin atası olarak kabul edilebilir. Bir kızılderili uygulaması olan adaçayı yakmanın faydaları arasında negatif enerjiden uzaklaşmak ve şifalanmak gösterilir. Özellikle dolunay ve yeni ay zamanlarında pek çok kişi adaçayı tütsüsü yakıyor. Peki bu ruhani ritüelin zamanı var mıdır? Nasıl yakılır?

Adaçayı yakmak ne işe yarar? Sıradan bir bitki olarak değil de şifalı bir bitki olarak düşünülen adaçayı mekanın enerjisini temizler ve negatiften arındırır. Adaçayı tütsüsü yakmanın bilgelik getirdiğine ve manevi farkındalık yarattığına inananların sayısı az değildir. Peki adaçayı ne zaman yakılır? Belirli bir zamanı var mıdır?

RUHANİ RİTÜELLERİN ATASI: ADAÇAYI YAKMAK!

Sezgisel güçleri artırdığına inanılan adaçayı tütsüsü yakmak özellikle dolunay ve yeni ay zamanlarında yapılır. Ancak bunun belli bir zamanı olmadığına ve dilediğiniz zaman gerçekleştirebileceğiniz bir ritüel olduğunu unutmayın.

Adaçayı tütsüsü satın al ne işe yarar faydaları nereden alınır nasıl yapılır

Diyelim ki büyük bir tartışma yaşadınız. Bulunduğunuz ortamdaki pencereleri açarak adaçayı yakabilir ve ardından ruhunuzun dinginleştiğine şahit olabilirsiniz. Adaçayı yakmanın faydalarını aşağıda sizler için sıraladık. Öte yandan hastalık ve ölüm gibi durumlarda da adaçayı yakarak negatif enerji ve düşüncelerden sıyrılmanız mümkün olabilir.

Adaçayı Yakmak Ne İşe Yarar?

Peki Adaçayı Nasıl Yakılır?

Çok kolay ve zahmetsiz bir işlem olan adaçayı yakmadan önce aktarlardan ya da marketlerden edineceğiniz adaçayı yakma için oldukça elverişlidir. Kurutulmuş adaçayını yakmak için bir tütsülük veya kap kullanabilirsiniz. Adaçayını en uçtan ateşe tutun ve tütsülüğe yerleştirin. Adaçayı yakıldığında ilk etapta alevlenir, ancak kısa sürede söner ve tıpkı bir tütsü gibi ince dumanlar halinde aromalı kokusunu bulunduğu ortama yayar.

Adaçayı Tütsünün Özellikleri Nelerdir? Faydaları Nelerdir? Nasıl Kullanılır?

Bulunduğunuz ortamdaki tüm pencereleri açarak adaçayıyla gezin. Farklı adaçayı tütsüleri hazırlayıp her odaya birer tane de yerleştirebilirsiniz. Bu esnada içinizden iyi niyetler dileyebilirsiniz. "Negatif tüm enerjiden ve duygudan arınıyorum. Pozitif olan her şeyi kucaklıyor ve evime, hayatıma davet ediyorum" gibi cümleler kurabilirsiniz.

ADAÇAYI NE ZAMAN YAKILIR?

Yeni bir ev aldığınızda ya da yeni bir ofise taşındığınızda ortamdaki tüm negatif enerjiden kurtulmak adına adaçayı yakabilirsiniz. Öte yandan hastalık ya da ölüm gibi negatif enerji birikim zamanlarında da adaçayı yakmanın faydalarını görebilirsiniz.

Meditasyon ve yoga yapmadan önce de adaçayı yakmak mümkündür. Bu ritüeli periyodik olarak desteklemeniz tavsiye edilir.

 

Adaçayı Tütsüsü yakın ve şifalanın! Adaçayı yakmak ne işe yarar? Adaçayı ne zaman yakılır? ile ilgili etiketler sağlık adaçayı yakmanın faydaları adaçayı nasıl yakılır adaçayı ne zaman yakılır adaçayı tütsüsü ne zaman yakılır adaçayı yakma yöntemleri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.