Ada Masalı'nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan aşk pozu

Star Tv'de ekrana gelen'Ada Masalı' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran son dönemin gözde oyuncularından 28 yaşındaki Ayça Ayşin Turan ile 31 yaşındaki Alp Navruz cephesinden flaş bir hamle geldi. Ünlü ikilinin aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çiftin romantik aşk paylaşımı ise sosyal medyayı salladı.

Bir dizi aşkı daha gerçeğe dönüştü... Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen ve Ada Masalı dizisinde başrolü paylaşan genç oyuncular Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan aşkı belgelendi. Birlikte oldukları konuşulan ünlü çift, dün Instagram'dan yaptıkları romantik paylaşımla aşk yaşadıklarını adeta doğruladılar. İkilinin bu pozu sosyal medyayı salladı.

Ada Masalı'nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan aşk pozu


Alp Navruz'un sosyal medya hesabında 4,5 milyon Ayça Ayşin Turan'ın ise 5 milyon takipçisi bulunuyor.

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, adının aşk dedikodusuna karıştığı Alp Navruz hakkında “Alp, disiplinli ve işine çok saygı duyan biri. Bunlar, ona saygı duymamı sağlayan ilk etkenler oldu. Bir de göründüğünden çok daha komik ve eğlenceli” demişti.

Ada Masalı'nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan aşk pozu

Alp Navruz, geçtiğimiz aylarda uzun süredir birliktelik yaşadığı 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam'dan sürpriz bir şekilde ayrılmıştı.

 

 

Ada Masalı'nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'dan aşk pozu ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.