Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz sakallarını kesip bıyık bıraktı

Son olarak ekranlara veda eden 'Ada Masalı' dizisinde Poyraz karakterini canlandıran 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu Alp Navruz imaj değiştirdi. Sakallarını kesen ve bıyık bırakan yakışıklı oyuncunun yeni hali takipçilerinden ve hayranlarından tam not aldı. İşte Alp Navruz'un son hali...

Final yapan romantik komedi dizisi Ada Masalı'nda Haziran karakterini canlandıran meslektaşı Ayça Ayşin Turan ile sürpriz aşk yaşayan 32 yaşındaki oyuncu Alp Navruz, dizi biter bitmez birlikteliklerini ilan etmişlerdi.

 

“Arkadaşlığımız aşka dönüştü” şeklinde bir açıklamada bulunan ikilinin birlikteliği dolu dizgin devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan çift birlikte çekilen karelerini sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz sakallarını kesip bıyık bıraktı

Son olarak yakışıklı oyuncu Alp Navruz imaj tazelediği bir karesini gözler önüne serdi. 'Ada Masalı' dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu sakallarını kesti ve bıyık bıraktı. Navruz, paylaşımının altına, 'yapmadım demem' notunu düştü.

İşte Alp Navruz'un yeni imajı...

Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz sakallarını kesip bıyık bıraktı - Resim : 2

 

 

Ada Masalı'nın Poyraz'ı Alp Navruz sakallarını kesip bıyık bıraktı ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Sosyal Medya Ada Masalı imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.