Ada Masalı'nın Haziran'ı Yargı Dağıtmaya Geliyor! Ve Sonunda Ceylin Davadan Aklanıyor!

Pazar akşamlarının fenomen dizisi Yargı’da sil baştan her şey değişiyor. Ceylin ve Ilgaz’ın beraberce verdiği hukuk savaşına yeni bir isim daha ekleniyor. Ada Masalı dizisinin güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan’ın dizinin kadrosuna dahil edileceği iddiaları izleyenleri heyecanlandırıyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisi Pazar akşamlarının fenomeni olmaya devam ediyor. Senarist Sema Ergenekon tarafından senaryo yazılmadan hemen önce adliye koridorlarında geçen uzun mesai sonrasında ortaya çıkarılan Yargı dizisi izlenme rekorları kırıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Engin’in katilinin ortaya çıkması beklenirken yaşanan yeni gelişmeler izleyiciyi biraz daha merakta bıraktı. Dizi hakkında yeni olumsuz eleştiriler alınmaya başlarken aslında bunların yeni gelişmelerin habercisi olduğu da bir gerçek.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Yargı Dağıtmaya Geliyor! Ve Sonunda Ceylin Davadan Aklanıyor!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz yaz ayına damga vuran Ada Masalı dizisinin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan’ın ilerleyen bölümlerde Yargı dizisinin kadrosuna dahil edileceği iddiaları ortaya atılırken kendisinin hangi karaktere can vereceği konusunda henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Yargı Dağıtmaya Geliyor! Ve Sonunda Ceylin Davadan Aklanıyor! - Resim : 2

Yargı dizisinin son bölümünde büyük duruşmaya az bir zaman kala Ceylin’in aklanıp aklanmayacağı merak ediliyor. Ceylin’in işleri giderek daha da çıkmaza sokması, fevri davranışları yüzünden Savcı Pars’ı kırması ve Ilgaz’ı da zor durumların içine sokması izleyenleri az da olsa kızdırıyor.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Yargı Dağıtmaya Geliyor! Ve Sonunda Ceylin Davadan Aklanıyor! ile ilgili etiketler Yargı Ayça Ayșin Turan ceylin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.