Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin'in estetiksiz hali şoke etti! Alp Navruz espriyi patlattı!

Star Tv ekranlarının yaz dizisi Ada Masalı İzmir'in Sığacık ilçesinde çekimlerine devam ediyor. Dizide Haziran karakterini oynayan Ayça Ayşin Turan'ın bugün sosyal medyaya düşen estetiksiz halleri olay oldu. Rol arkadaşı Alp Navruz ise esprili yorumla herkesi güldürdü.

Ada Masalı dizisinde bir araya gelen Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, dizideki uyumlarını dışarda da sergiliyorlar. Sosyal medya paylaşımları ile takipçilerini kendilerine hayran bırakan ikilinin anlaştığı görülüyor. Son olarak Ayça Ayşin Turan'ın estetiksiz halleri sosyal medyaya düşünce rol arkadaşı Alp Navruz espriyi patlattı.


Ayça Ayşin Turan instagram hesabına rol arkadaşının çektiği bir fotoğrafı taşıdı. Alp Navruz ise fotoğrafın altına ‘Güneşi somurtmana nasıl sığdırdım’ şeklinde eğlenceli bir yorum yaptı. İki arasında ki esprili diyalog hayranlarını da güldürdü.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin'in estetiksiz hali şoke etti! Alp Navruz espriyi patlattı!

Ünlü çift, set anlarını da sık sık instagram hesaplarından paylaşıyor. Alp Navruz instastorysine kucağında bir kediyle fotoğrafını koyarak, ‘set misafiri’ yazdı.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin'in estetiksiz hali şoke etti! Alp Navruz espriyi patlattı! - Resim : 2

Ayça Ayşin Turan'ın estetiksiz halleri olay oldu!

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan estetik harikası çıktı! Değişimi  pes dedirtti

 

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin'in estetiksiz hali şoke etti! Alp Navruz espriyi patlattı! ile ilgili etiketler Star TV Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.