Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan'ı kahreden ölüm

Star TV'de izleyiciyle buluşan Ada Masalı dizisinin Haziran'ı 29 yaşındaki başlarılı oyuncu Ayça Ayşin Turan dizi çekimleri sırasında aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü oyuncunun babası hayatını kaybetti.

Daha önce Karagül, Dinle Sevgili, Hakan: Muhafız gibi projelerde rol alan, Ada Masalı dizisinin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Uzun süredir dizi çekimleri için İzmir'de olan güzel oyuncunun babası yaşamını yitirdi. Aldığı ani ölüm haberiyle yıkılan oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan'ı kahreden ölüm

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu'dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı'nda da eğitim gördü.

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan'ı kahreden ölüm ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan vefat Ada Masalı dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.